مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام
مرد هستم .
بعداز یکسال زندگی تودوران عقد با حفظ بکارت خانم در قبال بخشش مهریه و نفقه از بنده درخواست طلاق کردن و بصورت محضری به ایشون این اجازه داده شده و ایشون به دادگاه رفتن و حکم طلاق رو گرفتن الان توی حکم قید شده در قبال طلاجات و هدایا هیچ ادعایی نداریم (در حالی که طلاجات خیلی زیاد بوده ) و این حکم قطعی است (تا سه ماه)حدود یک ماه از صدور حکم میگذره هیچ خبری از ثبت طلاق در دفتر خونه نشده الان خودم رفتم محضر برای ثبت
سوال:
ایا زن میتونه بعد از ثبت طلاق توافقی ادعای مهریه کنه؟برای جلوگیری از این کار الان چکار کنم ؟
معمولا بعداز اینگونه طلاق توافقی چه مدت برای ثبت طلاق انجام میشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد دادنامه دارد
دادگاه باید در رای خویش تکلیف تمام موارد را مطابق ماده 29
قانون حمایت خانواده مشخص نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که زوجین برای طلاق توافقی از دادگاه گواهی عدم امکان سازش دریافت کرده باشند ، باید ظرف 3 ماه پس از ابلاغ رای قطعی برای ثبت طلاق خود در محضر حضور پیدا کنند . در صورت عدم حضور زوجین در دفترخانه و نیامدن زن و مرد به محضر برای ثبت طلاق توافقی در مهلت مقرر ، اعتبار این گواهی از بین می رود.