مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

با سلام
خسته نباشید
من در یک شرکت قرارداد 3 ماهه امضا کردم ولی بعد از دو هفته با توجه به شرایط محیطی و کاری درخواست استعفا دادم تا پایان ماه.
تا پایان ماه سر کار رفتم ولی کارفرما نه بیمه برام رد کرده نه حقوقم و داده به دلیل ترک کار و عدم موافقت با استعفا بنده
من میتونم شکایت کنم از ایشون بابت پرداخت نشدن حقوق و بیمه؟
ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

عدم موافقت کارفرما با استعفا رد نکردن بیمه کارگر عدم پرداخت حقوق کارگر استعفا از کار شکایت از کارفرما حقوق بیمه