مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت کارفرما با استعفا

با سلام
من در یک کارگاه مشغول بکار بودم تا اینکه توی یه شرکت بهتر کار پیدا کردم و مدت قرارداد من هم تا آخر سال 1401 هست من استعفا خودم رو اعلام کردم و شرکت قبول نکرد و من هم بعد از 15 روز که 7 روز رو مرخصی بودم و7 روز رو رفتم سر کار دیگه نرفتم سرکار و هنوز هم با استعفام موافقت نشده. ضمنا قرارداد بنده بصورت تامین نیرو بوده.
میخواستم بدونم که آیا کارفرما میتونه شکایت کنه و اگر شکایت کنه چه اتفاقی برام میافته.
ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد و نوع کار شما و .... دارد

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام.شما ترک کار کرده اید ممکن است برعلیه شما برای خسارت شکایت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی با شما نداشته باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و از طرفی شما می توانید اعلام کنید که استعفا خود را یک ماه قبل به شرکت اعلام کرده اید .