مشاوره حقوقی رایگان - کشف مشروبات حین تفتیش منزل به اتهام دیگر

با سلام
بر اساس یک پیج اینستاگرام که شخصی با سلاح گرم در آن پست گذاشته و هنوز هم پیج فعال است سال گذشته با حکم دادستان مبنی بر کشف سلاح گرم وارد منزل من شدند، حین تفتیش مقداری مشروب الکلی نیز کشف شد، پس از یکسال حکم 1 سال حبس و 74 ضربه شلاق و جریمه برای نگهداری مشروبات صادر شده و در خصوص نگهداری سلاح منع تعقیب صادر شد، اساسا مامورین بابت اتهامی که اساسا بخاطر اشتباه پلیس فتا بوده وارد منزل شدند و موارد دیگری کشف شده، با توجه به اینکه بنده سابقه کیفری، شاکی خصوصی، اشتهار به هیچ نوع بزه ندارم و کارمند میباشم، آیا امکان تبرئه یا تعلیق حکم به دلیل فوق وجود دارد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ بسته به دفاعیات شما و نظر دادگاه امکان تخفیف وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با من تماس بگیرید تا پرونده شما را مطالعه کنم و اظهارنظر دقیقی کنم