مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

با سلام
سوالی که دارم درباره پرداخت نفقه معوقه . که در تاریخی که همسرم رفته بعد از دو ماه مبلغ 22میلیون به حسابش پرداخت شده البته از حسابهای فامیل خودم و برگه های دستی نوشتن که به درخواست من این مبالغ رو به حساب همسرم زده اند . ایا در دادگاه برگه دستی که مشخصات شخص صاحب حساب و امضای ایشان هست به همراه رسید پرداختی . ارزش قضایی دارد و قاضی به همین رسید و دست نوشته صاحب حساب بسنده میکند یا باید مراحل خاصی را طی کرد .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افرادی که پول را واریز کردند باید ثابت کنند به درخواست شما و بابت نفقه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دادگاه بخواهید شخص مورد نظر را احضار کند.