مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس دادگستری

با سلام
براساس نظریه کارشناسان 5 نفره که منجر به رای شده و به ضرر اینجانب رای دادگاه صادر شد مشخص شد یک نفر از کارشناسان کارمند شاغل وابسته به آن نهاد بوده (ماده 33 قانون کانون کارشناسان رسمی )
سوال اینجاست چه کاری می تونم انجام بدم؟؟ آیا اگر ثابت کنم نظریه کارشناسی باطل میشه یا خیر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منعی از این نظر وجود ندارد چرا که نظر اکثریت ملاک است همچنین نظر کارشناس برای قاضی لازم الاتباع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق کانون کارشناسان پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به کانون کارشناسان رجوع کنید