مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من سال 99 چک برگشتی داشتم مبلغ 22 میلیون تومان که توسط دادگاه اقساط شد پیش پرداخت 5 میلیون ماهی 1 میلیون
از سال 99 تا الان مبلغ 17 میلیون تومان واریز کردم به حساب دادگاه و رسید هم دارم ولی به دلایلی دیگ نتونستم اقساط دادگاه رو پرداخت کنم
امروز از دادگاه برام ابلاغیه امد که حکم به پرداخت مبلغ 50/000/000 ریال به عنوان پیش پرداخت و پرداخت ماهیانه مبلغ 10/000/000 ریال به عنوان اقساط و اینکه شما تعداد 18 قسط را پرداخت ننموده اید مقتضي است ظرف مهلت سه روز پس از ابلاغ نسبت به پرداخت اقساط معوق خویش به مبلغ 180/000/000 ریال اقدام نمایید.در غيراينصورت مطابق مقررات اقدام خواهد شد
اینجوری باید 5 میلیون بمونه ولی دادگاه ابلاغی که فرستاده میگه 18 میلیون باید بدی
جریمه یا دیر کرد روش امده ممنون اگه برام توضیح بدید.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه‌معوقات را نپردازید جلب شما صادر میشود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام رسیدهای پرداختی خود را به اجرا ارائه و درخواست محاسبه مجدد کنید احتمال اشتباه محاسباتی وجود دارد.