مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

... هستم
من جمعه از سایت آگهی یک آگهی تبلت به مبلغ 65000تومان خریداری کرد بودم فردا روزی شنبه بهش زنگ زدم گفتم این تبلت خرابه گفت باشه پس بفرست خودم تونستم برات درست میکنم اگه نشد درست پولی شما را پس میدم گفتم باشه من تبلت را فرستادم بعد فرداش گفتم چی شد تبلت درست شد یا خیر که بله درست شده گفتم بفرست گفت من برای این تبلت یک مشتری جدید پیدا کردم من پولی شما را پس میدم گفتم باشه شماره کارت بانک دادم گفت الان من کارت بانکی خود را گم کردم صبح زود میرم بانک برات کارت به کارت میکونم گفتم باشه فردا بازم بهش زنگ زدم پیام دادم دیدم جواب منو نمیده من گفتم باشه جواب نمیدی من شب با مامانم
میام درب منزل گفت شما منو تهدید. میکونید من بیمارستان بستری شدم نتوانستم گوشی شماره جواب بدم گفتم نه چی تهدید بعد گفت من پول نمی‌دم تبلت رو میفرستم گفتم بفرست ولی باید درست باشه گفت من کاری ندارم درست هست یا خراب من تبلت را مفرستم نه پول بعد گفتم باشه اشکال نداره بفرست گفت فردا می‌فرستم اگه مرخص‌ شدم گفتم باشه فرداش هم نفرستاد پس فردا هر چی زنگ زدم جواب نداد دو روز هست که جواب تلفن منو نمیده
من یک راهنمایی می‌خواهم ممنونم ?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت و یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
اگر قصد کلاهبرداری داشته باشد می توانید شکایت کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بنظر میرسه موضوع شما به پلیس فتا ارتباط نداره.محصولی خریداری کردید که معیوب بوده و با توافق کالا رو پس فرستادید.از طریق دفتر خدمات دادخواست مطالبه وجه به جهت اعمال خیار عیب بدهید