مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

اگر زن مهریه اش را کامل بخواهد و مرد خانه ی مستثنیات باشد چه راهی برای گرفتن کامل مهریه هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت معسر بودن زوج ، مهریه به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام. مطالبه مهریه توسط زن امری قانونی است و می تواند همه آنرا یکجا مطالبه کند لکن در زمان اجرای حکم چنانچه مالی از بدهکار ( مرد ) یافت شد و قابل توقیف قانونی بود آن مال توقیف می شود ولی اگر مرد مدعی نداشتن مال گردید و دادخواست اعسار داد در این حالت پرداخت مهریه طبق نظر دادگاه تقسیط می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال دیگری از زوج سراغ دارد ، توقیف کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از دادگاه مطالبه مهریه صورت بگیرد تا قسط بندی شود و به صورت ماهیانه پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مرد اموالی نداشته باشد مهریه به صورت اقساطی پرداخت می شود .
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اموالی غیر از مستثنیات دین از وی پیدا کنید