مشاوره حقوقی رایگان - ایا تمام مهریه رو میتوان گرفت ؟ وقتی ک زوج زوجه روازخانه بیرون انداخته و درخواست طلاق داده

سلام خسته نباشی من یه خانم 29ساله با دو فرزند همسرم بدلیل روابط با یه خانم دیگر در حد دوست ، میخواهن از من جدا بشن من راضی نشدم ک یه روز بدلیل مهمانی رفتن منزل مادر ک خود ایشان من را رسوندن ولی دنبالم دیگر نیامد و راه ندادن ب منزل ،
مهریه م 130تا سکه تمام هس و ایشون میفرمایند ک من 450میلیون بگیرم توافقی جدا شم و اثاث های جهیزیه رو هم فروختن طی 4ماه وهیچ گونه خرجی هم بمن پرداخت نکردن
از شما تقاضا دارم راهنمایی کنید من میتوانم تمام مهرمو بگیرم یا بیشتر از اینک خودشون گفتن ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما نیاز به مشاوره دارید در قالب پاسخ کوتاه نمیتوان راهنمایی کرد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین یا ملک و املاک به نامش نیست بهتر است با همان مبلغ توافق کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است درصورتیکه اموال داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ماشین یا ملک و املاک به نامش نیست بهتر است با همان مبلغ توافق کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ماشین یا ملک و املاک به نامش نیست بهتر است با همان مبلغ توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا به منزل خود مراجعه نمایید و اگر زوج شما را به داخل خانه راه نداد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید
و باید دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه و درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح کنید و ... جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید