مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری شکایت

سلام من از کسی شکایت کردم بابت درگیری مراحل قانونی طی کردم برام پیامکی اومد که شکایت شما در شعبه 4 دادیاری ثبت شد ولی من 6 روز بعد رفتم اون شعبه ک ببینم جریان این پیامک چیه و بهم گفتن که حکم شما صادر شده منتظر ابلاغیه دادگاه باش
الان برام سواله من 6 روز بعد پیامک رفتم ممکنه حکم عدم پیگیری و لغو شکایت برام صادر شده باشه یا این ک طبق اظهارات قبلیم واسم حکم صادر کردن؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی بله احتمال صدور قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب وجود دارد ولیکن احتمال صدور قرارجلب به دادرسی و پذیرش شکایت شما باعنایت به گذشت مدت زمان صرفا 6روز و عدم انجام هرگونه تحقیق ضعیف می باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قرار منع تعقیب یامجرمیت صادر وبه شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ثبت پرونده در دادیاری یکبار پیامک ارسال می شود که پرونده شما در شعبه دادیاری ثبت شد که در این صورت نیازی به پیگیری نیست.
برای پیگیری پیامک میاد که ظرف پنج روز به شعبه مراجعه کنید جهت پیگیری درونده،
در این صورت اگر جهت پیگیری پرونده ظرف پنج روز به شعبه مراجعه نکنید دادیاری می تواند پرونده را به دلیل عدم پیگیری شاکی با صدور قرار منع تعقیب مختومه کند.
در صورت صدور قرار منع تعقیب نیز شما ده روز فرصت اعتراض دارید و می توانید اعتراض کنید.
یه اعتراض شما در دادگاه کیفری دو رسیدگی می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بعد از ارسال پیام عدل ایران ظرف 5 تا 7 روز که در ابلاغیه ذکر شده مراجعه نکنید قرار منع تعقیب صادر میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است