مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام من حکم جلب کسی رو در پرونده حقوقی گرفتم ازش 350 طلب دارم.موفق شدم ایشون رو جلب کنم و الان زندان هستش.ایا با وثیقه میتونه آزادشه؟ اگر درخواست اعسار بده رای دادگاه برای دوطرف قابل تجدیدنظر هست یاخیر؟ ضمنا قبلا درجریان رسیدگی درخواست اعسار ایشون ردشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و قابل اعتراض است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به اینکه قبلاً دادخواست اعسار داده درصورت ثبت دادخواست مجدد اعسار نمی تواند با وثیقه آزاد شود
حکم رأی اعسار برای هردو طرف قابل تجدید نظر خواهی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانند درخواست اعسار بدهد و با پرداخت پیش قسط میتواند آزاد شود