مشاوره حقوقی رایگان - مشکل د رسنوات و بیمه جا مونده از قبل

باسلام من خانم 43 ساله هستم و مدت 15 سال هست در یک اتحادیه کار میکنم و 6 سال هست حکمم رسمی شده ولی 4 سال اول بیمه برام رد نکرده بودند و طی مراحل قانونی از اداره کار و حکم قضایی این مدت زمان بیمه نشده موافقت شد جزو سابقه م بیاد . ولی کارفرما میگه مبلغ 87 میلیون رو باید خودت پرداخت کنی . چون من یه دست خط داده بودم کل میلغ رو خودم پرداخت میکنم و وسط مراحل متوجه شدم که از این مبلغ من باید 7 % خودم رو پرداخت کنم نه همه مبلغ رو.
الان کارفرما میگه شما اقساط بیمه رو ماه به ماه واسه اتحادیه بریز و ما خودمون اداره بیمه واریز کنیم.الان به مشکل خوردم چون شنیدم اگه با کارت خودم بیمه رو پرداخت کنم درآخر میتونم از کارفرما شکایت کنم.
الان میخوان سنوات این 15 سال رو پرداخت کنند و سال به سال قرارداد ببندند. مگه میشه من حکم رسمی دارم به قراردادی برگردونند؟
ومشخص نیست یکجا میخوان پرداخت کنند یا خرد خرد پرداخت بشه من میتونم قبول نکنم و پایان 30 سال سنواتم رو بگیرم یا خیر.؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر هزینه پرداخت حق بیمه بر ‌عهده کارفرما است

خیر امکان ندارد
بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

از طرفی، باید به این نکته توجه داشت که سابقه بیمه‌ای شما، برای شما بسیار مهم است و به عنوان یکی از مدارک مهم برای دریافت خدمات بیمه‌ای در آینده، باید به طور قانونی ثبت شود.

در مورد مسئله پرداخت سنواتی که کارفرما به شما پیشنهاد داده است، باید به این نکته توجه داشت که بر اساس قانون کار، حقوق و شرایط کاری مربوط به هر کارمند، باید در قرارداد کاری مشخص شود. در صورتی که در قرارداد کاری شما، شرایطی در مورد پرداخت سنواتی تعیین شده است، کارفرما ملزم به رعایت آن شرایط است و نمی‌تواند به طور دلخواهی این شرایط را تغییر دهد. به همین دلیل، بهتر است ابتدا قرارداد کاری خود را مطالعه کنید و در صورتی که شرایطی در مورد پرداخت سنواتی وجود دارد، با کارفرما صحبت کرده و این نکته را مطرح کنید.

در صورتی که قرارداد کاری شما شرایطی در مورد پرداخت سنواتی ندارد، شما می‌توانید با کارفرما صحبت کرده و شرایط پرداخت سنواتی را مذاکره کنید. به هر حال، شما می‌توانید بر اساس شرایط و قانون برای دریافت سنواتی خود اقدام کنید.

لازم به ذکر است که برای حل مشکلات مربوط به حقوق کاری و بیمه، می‌توانید به دادگستری مراجعه کنید و درخواست رسیدگی به این موضوع را ثبت کنید. همچنین، می‌توانید با پرداختن هزینه‌های لازم به یک کارشناس حقوقی مراجعه کرده و در خصوص حقوق و شرایط کاری خود مشاوره بگیرید.