مشاوره حقوقی رایگان - شروع زمان تصدی مدیر عامل جدید

سلام
بنده به عنوان مدیرعامل شرکت از طرف اعضای هیات مدیره انتخاب شده لم(امضای کل اعضای هیات مدیره در صورتجلسه می باشد). به علت شرایطی که در شرکت وجود دارد، فعلا امکان ثبت در اداره ثبت شرکتها نمی باشد و در حدود دو ماه زمان خواهد برد. سوال بنده این بود که:
1- من از چه زمانی دارای مسوولیت در شرکت می باشم؟
2- از چه زمانی می توانم تغییر و تحول رو انجام بدم و شرکت رو تحویل بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما از تاریخ تصویب هیئت مدیره مدیرعامل محسوب میشوید