مشاوره حقوقی رایگان - عدم قبول مسئولیت همسایه دیوار مشترک

با سلام .همسایه من دیوارش به دیوار من نم می رساند( مربوط به سرویس بهداشتی) ولی زیر بار نرفته و میگوید؛؛ تو دیوار خودت را بکن و پشت دیوار مرا ایزوگام کن که به دیوارت نم ندهد.لطفا راهنمایی فرمائید. ضمنا چندین بار طی چند ماه به ایشان تذکر داده شده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس دادخواست اقامه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا کارشناس بیاورید که مشخص شود نهم از کجا است اگر از ملک ایشان باشد و راهی جز درست کردن از ملک ایشان نباشد می‌توانید ایشان را ملزم نماید در نهایت می بایست هزینه ها را بپردازند