مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از پلیس راه و راننده اتوبوس

سلام
راننده اتوبوس مسیر سبقت را اشغال کرده و اجازه سبقت به سواری ها نمیده ..که من و چند تای دیگه مجبور به سبقت از سمت راست شدیم ..
به پلیس راه مراجعه کردیم 2 تا ماشین سواری و طرح شکایت کردیم از راننده اتوبوس که برای ساعت زدن به پلیس راه مراجعه کرد ..
پلیس راه اقدامی نشان نداد و گفت به بنده ارتباط نداره و وضعیت جاده خراب هست ..
در جواب گفتم اگه تو حین سبقت بی‌جای بنده و ماشین های دیگر اتفاقی بیفته اونوقت من مقصر میشم ..
در کل سرباز زد از رسیدگی به حضور بنده و سواری دیگه که برای شکایت از راننده اتوبوس مراجعه کردیم به پلیس راه
110 حضور پیدا کرد و صورت جلسه ای تنظیم کرد .
بنده از پلیس راه و راننده اتوبوس شکایت دارم چطور میتونم اقدام کنم
با تشکررر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت از راننده اتوبوس ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید دفاع در دادگستری صرفا در تخصص وکیل دادگستری است و بس....