مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به اتومبیل ساخت و ساز

باعرض سلام من با اتومبیل داشتم از خیابان رد میشدم و از بالا یه میلگرد نیم متری از بالای ساختمان افتاد کاپوت ماشینم رو سوراخ کرد وپلیس اومد گزارش کرد گفت اگه خسارت ندادن برین شکایت کنیم الانم قرار بوده خسارت بدن هی امروز وفردا میکنن میشه راهنمایی کنین چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله شکایت نمایید

و ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارت وارده و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص گردد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در جای ممنوعه پارک نکرده اید میتوانید با تامین دلیل کارشناسی کنید تا میزان خسارت بر اورد شود و سپس داخواست مطالبه خسارت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تأمین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به صورت جلسه شکایت کنید
ابتدا تامین دلیل بدهید تا طبق نظر کارشناسی میزان خسارت تعیین گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد صورتجلسه و تامین دلیل شکایت نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارت وارده و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارت وارده و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص گردد و بعد دادخواست مطالبه خسارت بر اساس آن ارایه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر نمانید. ابتدا دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا از طریق شورای حل اختلاف، توسط کارشناس رسمی دادگستری، میزان دقیق خسارت وارد شده بر ماشین معلوم شود و سپس بر اساس نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را ارائه دهید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
امکان شکایت وجود دارد
توصیه میکنم هم کیفری و هم از طریق شهرداری پیگیری کنید