مشاوره حقوقی رایگان - ماینر در خانه

سلام
اگر ماینر قانونی با داشتن مجوز و برگ سبز در خونه با برق عادی کار بکنه ایرادی داره؟
فقط یک ماینر
یا نیاز داره به اداره برق مراجعه کرد و ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اداره برق متوجه بشه جریمه می کند.
بهتر است قبل از استفاده از اداره برق سوال کنید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام عزیزمن مجوزهای ارائه شده برای استفاده از ماینرها حتما شامل بندهایی در مورد نوع و شکل استفاده از برق مصرفی هست که معمولا از نوع برق صادراتی و با تعرفه ای در این محدوده می باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که از طریق اداره برق هماهنگی لازم انجام شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قطعا ایراد دارد داشتن مجوز مربوطه نیاز است که با برق شهری چنین مجوزی داده نمی‌شود مجوز مربوطه نیاز است تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر مجوز اداره برق را داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مجوزات لازم و محل مورد نظر تایید نشده باشد ایراد قانونی دارد...