مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دونفر

سلام یه خونه خریدم ک پدر به پسرش فروخته بوده من از پسر خریدم حالا ینفر اومده میگه سال قبل خونه رو از پدره خریده که پدربزرگش میشه .یعنی مالک اولی خونه رو هم به نوه فروخته هم به پسرش .این خانم مبایعه نامه سال قبل رو داره .منم مبایعه و وکالت و کدرهگیری .تمام مدارک من قانونیه و اون خانم فقط یه مبایعه نامه داره که احتمال داره خودش با کلک از پدربزرگ پیرش امضا و اثرانگشت گرفته باشه .حالا از من شکایت کرده ک خونه رو تصرف کردم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اثبات شود باید تخلیه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با کمک و مشاوره با وکلا میتوانید شکایت فروش مال غیر مطرح کنید
البته باید مبایعه نامه پدر بزرگ به نوه و پسر و مبایعه نامه شما بررسی شود