مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملک ارثی

سلام وقتتون بخیر و خداقوت. پدرم رو من نگهداری و مراقبت میکردم( از سال85تا98) و به همین دلیل آپارتمان سندارش, که بنامشون بود رو سال 92 به صورت صلح نامه عادی در منزل با امضای شهود: یک نفر از همسایه ها، یکی از آشنایان و دو خواهرم به من صلح کردن البته در ازای مبلغ یک میلیون تومان.
سال98 پدرم فوت کردن. از اون زمان تا الان اقدامی در مورد خونه و صلحنامه و سند زدن انجام ندادم و این چندسال بعداز فوت پدرم ساکن خونه بودم.
?حالا ورثه با اینکه خبر داشتن از صلح نامه، رفتن دادخواست تقسیم ترکه و ... دادن،
و میگن اون برگه صلح جعلی هست؟

البته سال 94 هم، حالا جهت محکم کاری یا .... خونه رو توی بنگاه املاک، بصورت مبایعه نامه هم ثبت کردیم، یعنی پدرم یک میلیون تومان خونه رو به من فروخت.
حالا
هم #صلح-نامه دارم و هم #مبایعه-نامه.
و انحصار وراثت رو هم پارسال اقدام و گرفتم.
من الان از صلح نامه یا مبایعه نامه به چه صورت میتونم استفاده کنم؟؟؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید
خیــــلی ممــــــنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد صلح و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و ...