مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملک ارثی

سلام. پدرم در قید حیات است و می‌خواهد اموالی رو که داره بین فرزندان تقسیم کنه ولی مشکلی که در این بین است مغازه و خونه ما اوقافی است و بدهی به اوقاف داریم و برای بنام کردن باز دوباره باید به اوقاف پول بدیم در حال حاضر تو وضعیت بد اقتصادی توان مالی برای اینکار رو نداریم. ما قصد داریم از پدر صلحنامه بگیرم در حال حاضر و بعداً چه پدر در قید حیات بود یا نبود بهنام خود کنیم آیا این کار امکان پذیر است یا نه؟
مسئله بعدی اینه که پدر ما میخواد صلحنامه را به سه نفر به صورت دو دنگ دو دنگ بده آیا میشه در یک صلحنامه 3 نفر متصالح بشن؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. پدر شما می تواند طی صلحنامه ای مغازه و خانه را به 3 نفر شما واگذار کند مشکلی نیست.
در صورت تمایل حاضرم صلحنامه را برای شما تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله پدر شما می‌تواند اموال خود را صلح نماید

بهتر است ایشان صلح عمرا با حق فسخ انجام دهند