مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن خرید ملک

با عرض سلام. بنده برج هشت1401 یک پولی به مبلغ یک میلیارد و هشتصد هزار تومان به برادرزاده خود دادم که با آن پول کار کند. برادرزاده من یک مغازه بیست متری داشت که آن را بدون مبایعه نامه به من واگذار کرد و من با معاوضه آن مغازه با مغازه دیگر با چند چک مشتری که از برادرزاده ام گرفتم و آن چک ها در مبایعه نامه جدید ثبت شد سه دانگ مغازه را به نام او و سه دانگ دیگر را به نام خودم زدم.با توجه به این که آن مغازه وپنج مغازه کنارش مشکل شکایت وراثتی داشت انتقال به نام خودم غیر ممکن شد.الآن برادرزاده ام با همسرشان اختلاف دارند.اگر همسر برادرزاده ام بابت مهریه از او شکایت کند چگونه میتوانم این ملک را به نام خود یا دیگری انتقال دهم که شامل شکایت مهریه نشود؟
آیا یک مبایعه نامه جدید یا صلحنامه محضری ثابت میکند که این ملک مال من است.