مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به منزل

با سلام خواستم بدونم ایا با گزارش یک شخص به صورت تلفنی مبنی بر اینکه شخصی به طور مثال مشروبات الکی در منزل دارد پلیس به استناد همین میتواند حکم ورود به منزل ان شخص را بگیرد، یا برا ورود به منزل عدله محکم تر و شهود بیشتر لازم است یا شخص باید به صورت کتبی طرح شکایت کند؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف گزارش با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر برای صدور ‌حکم ورود به منزل ، باید دلیل کافی به مرجع قضایی ارایه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ادله محکم‌تری نیاز است به صرف گزارش زمانی که هویت گزارش دهنده معلوم باشد و ادله مستند باشد امکان پذیر است در غیر اینصورت نیازمند اجازه موردی مقام قضایی است که در غالب موارد موافقت نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر تحقیقات خود را انجام داده در صورت صلاحدید مقام قضایی اقدام می‌شود وظیفه شهروندی نیز بیش از این نیست و شاکی صرفا د این مورد دادستان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور قضایی امکان ورود به منزل وجود دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

گزارش بایدهمراه با حکم قضایی برای ورود باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ادله کافی برای اثبات ادعا وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلیل کافی به مرجع قضایی ارایه شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
به طور کلی امکان چنین موردی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف گزارش نمی‌تواند منتج به حکم ورود به منزل شود اما در صورتی که جرم از جرایم پر اهمیت باشد مثلا فعل مجرمانه اشاره شده به شکل باند باشد می‌تواند منتج به حکم ورود به منزل شود.