مشاوره حقوقی رایگان - پرانتزی بودن پا در پذیرش دانشگاه افسری

باسلام و خسته نباشید
بنده فاصله ی زانوهایم حدودا به اندازه ی دوانگشت میباشد آیا این باعث رد شدن من در پذیرش دانشگاه افسری امین میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کمیسیون پزشکی در این موارد نظر میدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نمی‌توان اظهار نظر نما نظر کمیسیون پزشکی و ارگان مربوطه در این خصوص حائز اهمیت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در کمسیون مربوطه معاینه و بررسی شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقتتون بخیر باید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
نحوه پذیرش در نهادهای نظامی تابع ظوابط خاص ان نیرو میباشد و احتمالا باعث رد شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در پذیرش دانشگاه افسری، معیارهای مختلفی برای انتخاب داوطلبان وجود دارد که به طور کلی شامل آزمون های فرهنگی، فنی، پزشکی و ... می‌شود. در این معیارها، ارتفاع پا از زانو تا پاشنه برای افراد مختلف متفاوت است و بسته به شرایط و نیازهای دانشگاه افسری، ممکن است برای پذیرش یا عدم پذیرش تأثیرگذار باشد.

به عنوان مثال، در برخی از رشته‌های دانشگاه افسری، نیاز به قد بلند و ارتفاع پایین نوک پا دارند، اما در برخی دیگر از رشته‌ها، این معیار مهم نیست. بنابراین، برای پاسخ به این سؤال، باید به نیازهای دانشگاه افسری در رشته‌ی مورد نظر و همچنین قوانین و مقررات آن توجه کرد.

در هر صورت، بهتر است با کارشناسان واحد پذیرش دانشگاه افسری تماس گرفته و از آنها در مورد شرایط پذیرش در رشته‌ی مورد نظر و نیازهای آنها سؤال کنید.