مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند اوقافی به سند شش دانگ

سلام خسته نباشید
زمینی داریم 500متر مشاع از 10هزار متر کاربری باغی که 17قطعه هستیم در اداره اوقاف تفکیک شده زمین هر مالک مشخص شده
1_امکان تبدیل اجاره نامه اوقافی به سند شیش دانگ وجود دارد ؟ اگه راهی هست راهنمایی کنید چیکار باید کنم.

2_امکان تغییر کاربری وجود دارد با این حال که سند مشاع است ؟

3_حدود 3سال بنایی ساختیم تو این زمین تبدیل به کارگاه کردیم و چندین نفرمشغول کار شدن آیا بعد از گذشت 3سال میتونم از اوقاف درخواست تعقیر کاربری بدم

4_اوقاف بعد از گذشت 3سال میتواند از بنده شکایت کند به خاطر بنایی که در زمینی که کاربری زراعی دارد ساختم حکم تخلیه یا تخریب بگیرد؟

پاسخ ها :

تبدیل سند اوقافی به سند شش دانگ سند شش دانگ سند اوقافی سند