مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام خسته نباشین.ببخشیدآیاقراردادباوکیل همون یک قراردادنامه هست که درپرونده وجودداره یانه؟چون من یک برگه بیشترامضانکردم.درپرونده بنده فقط یک قراردادنامه باوکیل هست که هزینه پرداختی پنج میلیون ریال ثبت شده اماوکیل ازمن ده درصدمیخواد.
(جریان پرونده تصادف)

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام حق الوکاله درج شده در پرونده طبق تعرفه است که با توافق شما فرق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغی که در قرارداد الکترونیکی قید می شود در دعاوی غیر مالی پانصد هزار تومان قید می شود و این مبلغ صرفا برای تمبر وکیل است.
وکیل به جز این قرارداد یک قرارداد خصوصی نیز با موکل امضاء می کند و در آن مبلغ حق الوکاله را قید می کند و حق الوکاله باید طبق قرارداد خصوصی باید پرداخت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید با توجه به قرارداد مالی خصوصی ، مبلغ حق الوکاله را پرداخت نمایید