مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل و پرداخت حق‌الوکاله

با سلام خدمت وکلای فرهیخته.
بنده در یک پرونده حقوقی اقدام به انتخاب وکیل نمودم. ایشون در سامانه ثنا مبلغ 1 میلیون تومن و در وکالتنامه خصوصی 10٪ ارزش کل ملک رو به عنوان حق الوکاله ثبت کردن که در ابتدای کار 30 میلیون تومن به ایشون پرداخت نمودم. به گفته وکیل، پس از دریافت رای بدوی دادگاه 70 تومن دیگذ باید بهشون میدادم. اما مسیر پرونده من به دلیل صلح و سازش با فرد موردنظر(بدون دخالت وکیل) به طور کلی عوض شد و بنده تصمیم گرفتم تا قبل از دریافت رای بدوی ایشون رو عزل کنم و چنین اقدامی انجام دادم. حالا در قرارداد خصوصی در بند 6 اینطور اومده که:
در صورت صلح و سازش و عزل و .. «کل حق الوکاله باقی حال خواهد شد». میخواستم بدونم که ایا در این مرحله که هنوز هیچ رای بدوی دریافت نشده و فقط یک جلسه دادگاه برگزار شده من باید اون 10٪ رو بدم؟
ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در صورت عزل وکیل قبل از صدور رای الباقی قابل مطالبه نیست