مشاوره حقوقی رایگان - هزینه آب و گاز واحد خالی

باسلام وخسته نباشید
بنده یک واحد در یک ساختمان 10واحدی دارم،داخل واحد وسیله چیده شده ولی کسی زندگی نمیکند،هر ده روز یا هفته ای یک بار برای سرکشی به وسایل به اندازه کمتر از یک ساعت داخل واحد میرویم و برمیگردیم،یعنی در ماه کلا شاید سه یا چهار ساعت در واحد حضور داشته باشیم،الان همسایه ها از ما هزینه آب و گاز میخان،تکلیف چیست؟هزینه شارژ چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمام مالکین باید این هزینه ها را پرداخت کنند و فرقی نمی کند در واحد ساکن باشند یا نه