مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه آب و گاز مشترک در آپارتمان

با سلام و خسته نباشید
اگر یک واحد اجاره شده باشد و لوازم زندگی در منزل وجود داشته باشد و برای مدتی مثلا یک دوره 1_2 ماهه واحد خالی باشد و از آب و گاز استفاده نشده باشد آیا این واحد باید هزینه آب و گاز را پرداخت کند؟
و اگر واحد خالی از لوازم زندگی و مستاجر یا مالک باشد آیا هزینه آب و گاز به این واحد تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

هزینه آب و گاز واحد خالی در آپارتمان شارژ واحد خالی ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان