مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

اگر زوج پس از طلاق توافقی متوجه شود که زوجه با توسل به دروغ رضایت زوج را جهت طلاق جلب کرده مثلا زوجه حضانت فرزند را برعهده خود گرفته ولی پس از اجرای صیغه طلاق از حضانت فرزند خودداری مینماید و دلیلش را پرداخت نفقه فرزند از سوی زوج بیان میدارد، در صورتی که زوج حاضر به پرداخت نفقه فرزند ماهیانه مبلغ 2میلیون تومان میباشد ولی زوجه حاضر به قبول حضانت فرزند به هیچ وجه نمی باشد و حتی گفته که من به دروغ متوسل شدم و دروغ گفتم که حضانت فرزند را برعهده میگیرم تا تو راضی به طلاقم بشی، که در واقع اقرار صریح زوجه به فریب زوج میباشد، فایل صوتی این مکالمه نیز موجود
میباشد. طلاق خلعی و ایام عده هنوز باقیست.
سوال اینه
آیا اصولا در قوانین حقوقی به فریب در طلاق نیز پرداخته شده است؟
آیا طلاق بدینگونه که با فریب دادن زوج صورت گرفته صحیح است یا باطل؟
اگر باطل است چه اقدامی میبایست زوج انجام دهد؟ باید دادخواست ارائه دهد؟ عنوان دادخواست چه باشد؟
یا آیا میتوان با ارائه لایحه ای به دادگاه اولیه صدور رای عدم امکان سازش خواسته خود را مطرح نماید؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر امکان رجوع باتوجه به خلع بودن طلاق وجود ندارد