مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم رشد

سلام و خسته نباشید
برای حکم رشد دخترم آزمونش رو داده و موافقت کردن فقط مونده بریم پیش قاضی آیا حکم رو همونجا تحویل میدن یا میگن خبرمیکنیم برید بعدن بیاید؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم رشد از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولا حکم از طریق سایت عدلیران ابلاغ می شود . در گذشته احکامی که از سوی دادگاه ها صادر می شد ، به شکل حضوری به طرفین دعوا یا وکلای آن ها تقدیم می شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر رای دادگاه در سامانه به شما
ابلاغ خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،

برای گرفتن حکم رشد دخترتان، باید به دادگاه خانواده مربوطه مراجعه کنید و در جلسه حاضر شوید تا قاضی پس از بررسی مستندات و مدارک مربوطه، حکم را صادر کند. پس از صدور حکم، قاضی باید آن را در دادگاه به شما ابلاغ کند.

در بعضی از موارد، دادگاه ممکن است برای صدور حکم تعیین وقت انجام دهد و در این صورت، باید در زمان مقرر به دادگاه مراجعه کنید تا حکم را دریافت کنید. همچنین اتفاقی معمولا در مواردی رخ می‌دهد که دادگاه برای بررسی مستندات و شواهد بیشتر نیاز به زمان دارد یا برای برگزاری جلسه حضوری بیشتر زمان می‌برد. در این صورت، دادگاه ممکن است به شما بگوید که باید برای دریافت حکم، در زمان مشخصی به دادگاه مراجعه کنید.

بهتر است قبل از مراجعه به دادگاه، با وکیل خود تماس گرفته و از وضعیت پرونده خود و نحوه ارائه حکم دریافتی هماهنگی کنید.

همچنین، در صورتی که برای دریافت حکم نیاز به ارائه مدارک و شواهد دارید، حتماً مدارک و شواهد مورد نیاز را به همراه خود به دادگاه بیاورید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ثنا به شما ابلاغ می‌شود بعد ابلاغ ببرید رای را شعبه تا مهر شعبه زده بشه روی برگه که در این صورت ارائه بدید به جاهای مختلف