مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام و خسته نباشید
با کارت های من کلاهبرداری شده بود من پیگیر کارهایش شدم قاضی گفت ک باید رضایت شاکی هایم کسانی ک پول هایشان به حساب من آمده رو جلب کنم .رضایت شکات رو گرفتم وبه قاضی ارائه کردم رای نهایی برام اومد ک با توجه به جوانی متهم و غیره تبدیل حکمم به جزای نقدی 24ملیون شد.2روز بعد این رای به دادگاه مراجعه کردم برای پرداخت جزای نقدی به خزانه دولت ک بهم گفتن پرونده باید بره اجرای احکام بعد پیامک برام میاد ک کی برم دادگاه .خواستم ببینم واقعا مراحل قانونیش اینجوریه یا میخ,ان اذیت بکنن .و این ک چقدر طول میکشه بهم ابلاغ بشه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه اذیتی در کارنیست باید مراحل قانونی انجام شود و پرونده باید به اجرا ارسال شود