مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سال 92 از شرکتی آپارتمانی رو پیش خرید کردم و مقداری نقد و باقی رو اقساط 3 ساله پرداخت کردم
اقساط به صورت کامل و بدون تاخیر پرداخت شد
تاریخ تحویل آپارتمان سال 95 بود که متاسفانه بعد ار گذشت 10 سال از قرارداد هنوز واحد ها آماده نیست و طی تماسی که از دفتر داشتند عنوان کردن که تسویه زمان تحویل رو انجام بدین و برین داخل واحد تا آب برق و گاز و آسانسور و..... آماده بشه
این در حالی هست که بدون این امکانات زندگی ممکن نیست

این آپارتمان24 واحد داره تعداد زیادی از مالکین تسویه زمان تحویل رو هم انجام دادن اما هیچ تغییری در وضعیت ساختمان ایجاد نشده و عملا این مورد باعث شده که مابقی مالکین هم تسویه زمان تحویل رو انجام ندهند

متاسفانه شرکتی رو که به عنوان داور رسیدگی به اختلاف مشخص کردن متعلق به بستگان خودشون هست که عملا از طریق شکایت نمیشه به نتیجه رسید
چطور میتونم از نظر قانونی ایشون رو ملزم به تحویل آپارتمان با شرایط قابل سکونت کرد ؟

ضمن اینکه ایشون از این شرایط بلاتکلیفی استفاده کرده و پیشنهاد خرید به مالکین داده اما حداقل 30 درصد زیر قیمت بازار
این در حالی هست که اضافه متراز رو با مبلغی بسیار بالاتر از نرخ عرف منطقه حساب کردن
و سوال دیگر اینکه
اضافه متراژ که قرار هست به تاریخ روز محاسبه شود آیا تاریخ تحویل واحد در قرارداد ملاک هست یا تاریخ تحویل واقعی ؟
با توجه به اینکه تاریخ تحویل در قرارداد سال 95 بوده و قیمت اضافه متراژ در آن زمان به مراتب پایینتر از امسال هست که هنوز هم واحد آماده تحویل نیست اما ایشون اضافه متراژ رو طلب کردن

ممنون
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما می توانید در صورتیکه رای داوری برخلاف قانون صادر شده باشد ابطال آن را از دادگاه بخواهید هم چنین می توانید طرح دعوی الزام به تحویل ملک بدهید و اینکه اضافه متراژ براساس تاریخ روز محاسبه میشود یعنی هر زمانی که اضافه باید پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مطالب شما را خواندم موضوع نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد .