مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت

من چهارسال پیش توسط مامور کلانتری مورد تجاوز قرار گرفتم اون با اسلحه مرا تهدید کرد که اگه شکایت کنم مرا میکشد موقع خروج از منزل همسایه ها او را دیده اند ولی از ترسشون نمی آیند شهادت بدهند من از او شکایت کردم ولی قاضی دادسرای نظامی هیچ رسیدگی نکرد و پرونده را فرستاد دادگستری کیفری و قاضی آنجا هم رسیدگی نکرد و اصرار میکرد که من از این شکایت صرف نظر کنم و با اصرار خودش پرونده مرا فرستاد دیوان عالی و من نتوانستم رای بگیرم من از این قاضی به خاطر توهین و رفتار نامناسبش شکایت کردم و او برای انتقام با اون متهم از من شکایت کرده اند و هردوی آنها همدست هستند من باید چه کار کنم آیا میتوانم دوباره به خاطر تجاوز شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر ‌حکم قطعی صادر شده است امکان شکایت دوباره وجود نخواهد داشت ‌مگر دلیل جدید داشته باشید و اعاده دادرسی نمایید