مشاوره حقوقی رایگان - سازنده به پرداخت هزینه انشعاب محکوم شده اما مدیر ساختمان بنده را بدهکار میداند

علیرغم ارایه حکم قطعی محکومیت سازنده (فروشنده) به پرداخت انشعاب فاضلاب توسط شورا به مدیر مدیر ساختمان دادخواستی مبنی بر بدهکار بودن بنده تنظیم نموده و زیان دیر کرد مطالبه کرده و میگوید حکم محکومیت تو را میگیرم چکنم ایا هزینه انشعاب فاضلاب متراژیست طبق اساسنامه ساختمان خودش متراژشش دوبرابر ماست اما یک ببرابر داده

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما در شورا حکم قطعی محکومیت سازنده را ارائه کنید تا موضوع از دوش شما برداشته شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس هزینه را تقسیم می کند البته قاعدتا بر عهده سازنده است و اگر اجبار وی امکان پذیر نبود به دستور دادگاه مالکین انجام می دهند ولی نهایتا هزینه بر عهده سازنده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه انشعابات بر عهده سازنده میباشد
و شما به رای دادگاه استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه انشعاب فاضلاب با سازنده ایت