مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و تجاوز

سلام و عرض ادب من حدود 1ماه با یک دختر در ارتباط بودم و ایشون مشکلات زیادی در خانواده داشت یکروز اقرام به فرار از خانه کرد و به محل کارم اومد و من نمیدونستم ایشون 14سالشه و بهم دروغ گفته بود خانواده ایشان باهام تماس گرفتم ولی چون نمیخواستم در محل کارم ابروریزی نشه گفتم پیشم نیس ولی بعد از اتمام کارم با کلی دروغ ک به این دختر گفتم اون رو به خانوادش تحویل دادم ولی ایشون بیش از 6بار اقدام به خودکشی کرد پیش من خانواده ایشون از من به اتهام زنای به عنف شکایت کردن ولی چون ثابت نمیشد این دختر پیش قاضی گفت ایشون گردن منو گرفته و به زور بهم تعرض کرد و جای کبودی که اقدام به خودکشی کرده بود رو به قاضی نشون داد میخواستم ببینم این موضوع چجوری اثبات میشه؟آیا اقدام به آدم ربایی میتونن بزنن؟روند پرونده چجوری میشه چون من تاحالا دادگاه نرفتم؟

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بایستی پرونده توسط یک وکیل مجرب مطالعه و اظهار نظر شود، از یک وکیل کمک بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید برای اثبات ادعای خود دلایل قانونی ارائه کند