مشاوره حقوقی رایگان - تصادف گشت پلیس و مجروح شدن دونظامی

باسلام خسته نباشید وتشکر از شما وکلای عزیز پسر بنده سرباز هست یک ماه پیش موقع گشت زنی باتریلی پارک شده تصادف کردن فردای تصادف معلوم شد که پسرم که فاقد گواهینامه هست به درخواست راننده که خودرو تحویل اوست از پسرم خواسته رانندگی کند که تصادف میکنن و پسرم از ناحیه گردن دماغ و کتف و سرشانه دچار شکستی و دیسک گردن شده درجه دار هم از ناحیه صورت مجروح شده البته موقع تصادف افسر گشت خواب بوده حالا افسرگشت رفته از پسرم و سربازی که ماشین تحویل او هست شکایت کرده هر دو در آمبولانس بودند که گشت کلانتری و کارشناس راهور اومده و از روی اظهارات تحویل دار ماشین سوال کرده او هم گفته من راننده نبودم ولی الان پشیمان است چون بیمه تعلق نمیگیره اگر هم بگیره پسرم باید به بیمه مبلغ را برگرداند و خودشم تنبیهی تبعید شده میخواد در دادگاه بگه که ترسیده بودم اون یکی سرباز رو راننده معرفی کردم نه راهور نه گشت کلانتری اعزام شده به صحنه تصادف پسرم رو پشت فرمان ندیدند و پسرم هم نه چیزی امضا کرده نه بخاطر غیر قابل تکلم بودن چیزی به کسی نگفته ماشین 30تومن خرج و درجه دار از ناحیه صورت زخمی شده به نظر شما چه بکنیم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است در کنار مشاوره اسناد و مدارک هم باید بررسی کنیم و سپس نظز قطعی بدهیم