مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام پدر بنده سال 93 مقدار 3000متر زمین کشاورزی را طی قولنامه دستی به پسر بنده واگذار می‌کند به عنوان هدیه تولد ما هم الان 6 سال است که زمین کشاورزی را در تصرف خود داشتیم امسال که برای شروع کشاورزی به سر زمین رفتیم متوجه شدیم زمین را پدرم به کس دیگری فروخته است وخریدار هم همسایه کناری زمین کشاورزی ما هست پدرم به علت اختلاف خانوادگی زمین کشاورزی که بنده از او دست خط دارم را فروخته وپوشش را هم کامل گرفته حالا آیا بنده با یک قولنامه واگذاری که امضا واثر انگشت هم از پدرم روی برگه است میتوانم زمینی که در مدت این چند سال کلی هم برایش هزینه کردم را پس بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر هبه مقدم بر بیع باشد تصرف کرده اید راه حل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید عقد فی مابین بررسی شود تا آثار حقوقی مرتبط مترتب بر آن بر دقیقتر لحاظ گردد و نهایتاً به توان اظهار نظر کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از پدرتان قرارداد دارید می توانید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله

ابتدا باید نوع قرارداد مشخص گردد تا بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

اگر شما مبایعه‌نامه خرید داشته باشید امکان پیگیری و اقامه شکایت وجود خواهد داشت و