مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین باغی

سلام عرض احترام
پدربزرگم 30 سال پیش یک قطعه باغ مرکبات بعنوان سهم الاِرث دادن به پدرم. تنها سند این زمین یک برگه بوده که در اون ذکر شده این زمین به پدر بنده رسیده و او هم باید به پسر بزرگترش انتقال بده و همینطور نسل به نسل به پسر بزرگتر برسه و بخشی از درامد سالیانه به فلان مسجد و تکیه پرداخت بشه.
همون زمان قدیم این برگه با چنین محتوایی نوشته شده و به امضای وراث (خونواده پدریم) رسیده. این برگه در اختیار ما بوده اما حالا مفقود شده و هیچ سند و مدرکی از زمین موجود نیست. خواستم بدونم برای تهیه سند رسمی برای زمین ایا باید از همه وراث (خونواده پدریم) مجددا امضا گرفته بشه؟
و این که این مساله وقف زبانی که وصیت بوده ایا توی سند رسمی ذکر میشه که زمین وقفی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند ملک به اسم پدربزرگتون نباشد نیازی به امضاء آنها نیست و اگر به این موضوع اعتراضی ندارند خودتان می توانید نوشته ای تنظیم کنید و از طریق اداره ثبت درخواست سند بدهید و شهود نیز تایید کنند که ملک از قدیم در اختیار پدر شما بوده است.
اگر بگید فقف کرده مشکل پیش میاد.