مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات الکلی

با سلام بنده تو پارک بودم وا داشتم به خانه میرفتم که یکی از دوستان پارک آمد جای من و مامور پارک صدایش زد و او فرار کرد و یه بطری انداخت و مامور پارک گردن من انداخت تو بطری حدودن 500 سی‌سی مشروب بود من یک شب تو بازداشتگاه بودم و فردا با فیش حقوقی آزاد شدم یه چند بار دادگاه رفتم و همو رو توضیح دادم بعد آخرین دادگاه‌ مسافرت بودم نتونستم برم بعد بهم گفتن دوباره ابلاغ میشه الان بعد دوسال به ضامن م ابلاغ شده که منو معرفی کنه میگن که حکم دادن
به نظرتون چی حکمی دادن آیا من به زندان یا شلاق میخورم امروز رفتم جای وکیل گفتن خودت نرو با ما پول بده که ما اول بریم پرونده رو بخونیم ببینیم چی حکم داده
به نظر شما حکم چیه؟؟
واقعا باید برای کار نکرده مجازات بشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق سامانه ثنا روند پرونده را مشاهده کنید و از طرفی در قسمت ابلاغیه می توانی. ابلاغیه خود را مشاهده کنید.
اگر در سامانه نتوانستید مشاهده کنید از ضامن بخواهید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کند.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به سامانه ثنا مراجعه و در بخش ابلاغات رای دادگاه را مشاهده نمایید