مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نگهداری مشروبات الکلی

سلام عرض خسته نباشی
در میوه فروشی در حال ابگیری دوسه نوع بودیم ک ماشین کلانتری وایساده و ماشین شخصی بندام ام مقابل مغازه پارک بودم و در داخل ماشین یه دبه 80 لیتری ک40 کیلو انگور با تفاله انگور داخلش بوده ک مامور بنده را به کلانتری برده و یه شب بازداشت شدم ماشینم پارکینگه تو گزارش هات نوشته شده ک یه دبه 80 لیتری حاوی 60 لیتر انگور و مایه مشکوک به شراب در حالی ک 40 لیتر بوده ک خودشون عکس گرفتن دبه تا نصف پر هستش
دادیار با فیش ولم کرد طبق دستور دادیار قرار بوده نتیجه ظرف سه روز بیاد ک موکول شد یه 15 روز ک 10 در صد حاوی اتانول بوده ک خیلی خودم ام پیگیر بودم هعی نامه میزدن پیرو درخواست ... حتی نامه هارو ام عکس گرفتن
من پیمانکار یه مجموعه هستم ک غرفه ابیموه بستنی رو دارم مدارکش ام هست ک به اسم عموی بنده هستش
الان پیش قاضی رفتم چی کار باید کنم حکم من چیه

پاسخ ها :

اتهام نگهداری مشروبات الکلی نگهداری مشروبات الکلی مشروبات الکلی