مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وراث

باسلام بنده 60سالمه وقتی شوهرم زنده بود.تنها دارایی ش خونمون هبه کرد به من.خونه های یه قسمت ازشیرازهمشون اوقافی هستن بقولاسندکاغذی دارنددربنگاه باگرفتن برچسب هولوگرام با٢شاهد اینکارکردن گفتن چون سندنداره محضرنمیشه.الان 7ساله شوهرم فوت کرده 6تابچم مدام مرا آزاراذیت می‌کنند مدام اعصاب خوردی دارم ومیگن خونه بفروش. میخام شکایت کنم آیادادگاه بهشون حق میده؟آیاخونه سندکاغذی دار اینجور بنام زدن اعتبار دارد و الان من مالک هستم؟برای خونه های اوقافی چجور بابد اقدام کرد؟ چه راهکاری دارین بچها محکوم شوند دست ازسرم بردارن.ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه شده کاری نمیتوانند انجام دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مالک خانه محسوب خواهید شد
ولی با توجه به اینکه
، هبه نامه ، عادی است باید مالکیت شما در مرجع قضایی اثبات گردد
و شما باید دادخواست به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر خانه وقف است قابل نقل و انتقال نیست و باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شوهرتون نوشته ای داشته باشید معتبر است و شما مالک هستید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم باید اینگونه گفت که مسائل ملکی به این شکل نیست که صرف یک سوالد و جواب کوتاه باعث شود شما به راه حل دست پیدا کنید چرا که بخش های حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل در پرونده تمام شود. باید بررسی موردی و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده باید صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه باشد و بر چه مواد قانونی استناد شود دارای اهمیت است چرا که باید مستدل باشد و حائز اهمیت است که بدانید اگر به درستی دادخواست طرح نشود مطمئن باشید در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و اسم دادخواست را بتوان روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما
لکن مطابق قوانین هبه نامه باید رسمی با‌شد علیه وراث میتوانید دادخواست تنفیذ هبه نامه را مطرح نمایید و همچنین آنها را می‌توانید از منزل بیرون کنید.