مشاوره حقوقی رایگان - کتک و تحقیر همسر و پدر

سلام من 20 سالمه عقد هستم و چند روز دیگه عروسیمه همسرم کتکم نزده اما هولم داده و به شدت بهم توهین و تحقیرم میکنه و فحش ناموسی میده و بهم میگه خراب و زشت و دوسم نداره و دروغ میگه دوسم داره بخدا سر چیزای الکی اینجوری میکنه خونه پدرم هم از بچگی کتک خوردم و مادرم فقط تماشا میکرد یعنی مادرم با حرفاش باعث میشد پدرم بزنه و فحشم بده یه بار سر مدرسه و تجدید شدنم یه بار سر اینکه چرا با نامزدم مشکل دارم انقدر با کمربند منو زد و سیلی و مشت و لگد زد که الان زبونم بند اومده و از بچگی بابت کتک هاش لکنت داشتم و درمان شدم اما الان چیکار کنم؟ کجا برم؟ توروخدا راه و نشونم بدین نه طلاق میزارن بگیرم نه میزارن از این خونه برم پیش همسرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما قبل از عروسی به مشاور خانواده مراجعه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با تلفن شما ه 123تماس بگیرید ودر ضمن حتما شکایت کیفری کنید یا هیچ کار نکنید و مرتب کتک بخورید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله که عروسی کنید و با مهربانی و محبت همسرت را جذب کنی تا به شما عشق بورزد اگر جذب نشد و شما را کتک زد فورا برید کلانتری ازش شکایت کنید تا بفرستند پزشکی قانونی و اگر خیلی اذیت کرد مهریه ات را اجرا بگذار. ضمنا شما هم می توانید از خود دفاع کنید خیلی دلیل نباش اما هتاک و شرور هم نباش سعی کن اطلاعات حقوقی خود را بالا ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند
با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و حتما مشاوره بروید