مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام من سال 99 در یک شرکت مشغول ب کارشدم و مامور بیمه چندماه بعد اسم بنده رو برای بیمه رد کرد ولی کارفرما اقدامی برای بیمه بنده انجام نداد و جریمه شد .بعد از 3سال کارفرما منو بیمه کرد ولی حقوق و مزایای بنده رو طبق قوانین بیمه پرداخت نمیکنه میتونم ازش شکایت کنم ؟ چیزی دستم و میگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
ابتدا به دفاتر پیشخوان رجوع کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما به مرجع حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شکایت نمایید
و شما باید ابتدا به دفاتر پیشخوان مراجعه نمایید و بعد در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و میتوانید مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید کسر حقوق ماهیانه ، عیدی ، پاداش ، سنوات