مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید.
من 24سالمه و هشت ساله ازدواج کردم،یه ازدواج زوری و فامیلی، از همان اول علاقه ای به همسرم نداشتم...
در این مدت هم خیلی تلاش کردم درست کنم زندگیمو حتی بچه دار شدم،لااقل برای آبرو...
شوهرم به لباسم،به طرز صحبت کردنم،به گوشیم به همه چی گیر میده
حتی من بخاطرش عوض شدم که فقط بهم گیر نده
اما حتی با اینکه خودمم عوض کردم باز به چیزای الکی دیگه گیر میده..
بهشم گفتم من دوست ندارم
جوابش اینه من دوست دارم من راضیم از زندگی نمیتونم باهاش وارد رابطه بشم حس تجاوز دارم
با خونواده هم گیر دادناشو اینکه دوسش ندارم در جریان گذاشتم
اما اونام حرفشون اینه باید زندگی کنی
خسته شدم
بریدم
آیا بااین شرایط میشه طلاق گرفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود مگر تحت شرایطی....
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

بهتر است توافقی اقدام گردد اگر راه دیگری نیست...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین راهکار طلاق توافقی اما اگر امکان پذیر نیست در صورت وجود دلیل برای اثبات عسر و حرج زوجه می توانید دادخواست طلاق دهید تا رسیدگی شود. و همچنین زوج مکلف است کلیه حقوق مالی زوجه از قبیل اجرت المثل، مهریه و نفقه را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست مهریه بدهی تا مجبور شود طلاق توافقی بگیرید اما پیشنهاد میکنم قبلش دوتایی یا خودت تنها برو از یک مشاور خانواده مشورت بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این مواردی که اعلام کردید نمی توانید به راحتی طلاق بگیرید.
اگر مدتی دور از هم زندگی می توانید با اعلام کراهت از زوج و بذل تمام مهریه طلاق بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاق گرفتن یا نگرفتن 1 بحث شخصی می‌باشد اما تحت شرایطی قانون برای زوجه شرایطی را در نظر گرفته است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان طلاق خلع می توانید اقدام نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه در صورتی که عسر و حرج ثابت نشود امکان طلاق نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. زوجه جهت اثبات عسروحرج خود می بایست مدارک قوی داشته باشید . تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود از مشاوره در حوزه خانواده بهره مند شوید تا مشاوره دهنده متخصص در حوزه خانواده بتواند راهکار مناسبی به شما ارائه دهد. در صورت پیشنهاد مشاوره دهنده خانواده به طلاق ، می توانید از جنبه حقوقی اقدام کنید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر راضی به بخشش تمام حقوق مالی خود باشید راحت می توانید طلاق بگیرید اما به نظر مهریه خود را به اجرا بگذاریدو با دریافت حتی اقساطی حقوق مالی خود از ایشان جدا شوید چون حمایت خانواده را نخواهید داشت حداقل از نظر مالی کمی تامین باشید بهتر است