مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات شناسنامه رفع میشه ؟

سلام خدمت دوستان زحمت کش . بنده امروز 18 سال شده‌ام و پدر من افغانی بوده و 40 سال پیش شناسنامه فوتی خریده است . زاهدان ازدواج کرده و صاحب 5 فرزند است . مادر من ایرانی است و همه ما 5 نفر منع خدمات شدیم . 2 سال میشه که وکیل گرفتیم و هیچ کاری رو پیش نبرده و هیچ چیزی فرق نکرده . ایا راهی برای من وجود داره که از هر طرفی بالاخره مدرک هویتی داشته باشم ؟
خودم زاهدان بدنیا اومدم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است از طریق وکیل خودتان پیگیری کنید که جزئیات پرونده را خبر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آزمایش دی ان ای قابل اثبات است که شما اتباع افغانستان هستید و بهتر است برای خود مدارک هویتی افغانستان تهیه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه مادر شما ایرانی است امکان پیگیری وجود خواهد داشت