مشاوره حقوقی رایگان - زمین خارج از بافت روستایی

سلام
200 متر زمین سال گذشته در ییلاق کوهستانی مازندران خریداری و اقدام به اخذ پروانه ساختمانی جهت ساخت خانه از بخشداری نمودم، لذا در پاسخ استعلام بنیاد مسکن، عنوان شد زمین خارج از طرح هادی روستا قرار دارد و مجاز به ساخت نمی باشد ، (75 متر با محدوده بافت فاصله دارد) این قطعه زمین توسط مالک تفکیک شده با کوچه احداثی و به من فروخته شد و در مبایعه نامه هیچ جمله ای مبنی بر شرط بافت بودن نوشته نشده است, خواهشمندم راهکار قانونی جهت اعتراض به فروشنده را بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فسخ قرارداد بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به مفاد و شروط مبایعه‌نامه ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص اراده واقعی طرفین برعهده دادگاه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت ملک