مشاوره حقوقی رایگان - الحاق زمین به بافت روستایی

سلام خدمت همه کارکنان این بخش و خسته نباشید.من یک قطعه زمین به مساحت 1000متر در روستای ارزنق دارم که از پدرم بهم ارث رسیده که 30متر از بافت فاصله دارد شروع به ساخت کردم اما از جهاد کشاورزی اومدند گفتند که نمیتونم بسازم الان هم من در خانه پدری تحت فشارم و در اتاق کاملا کلنگی زندگی میکنم و بسیار اذیت میشوم .خوشحال میشوم راه کاری بهم بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق دستورالعمل سازمان جهاد کشاورزی و آیین نامه اجرایی بنیاد مسکن ملزم به اجرا هستید والا تخلف است