مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت

سلام خسته نباشید ببخشید من یه خونه آپارتمانی مسکن مهر داشتم 2دونگش رو به نام مامانم کردم 2سال پیش که کابینت و
شیر آلات و قسط خونه رو بده امسال رفتیم عمران گفت باید وکالت نامه به اسم یه نفر باشه من 4دونگ دیگه رو هم زدم به نامش که پنج برگی بیاد بعد پس بده کارت قسط و پنج برگی اومد به نام مامانم رفته خونه رو فروخته بدون اجازه من بین ما هیچ مبایعه نامه و پولی هم نبوده فقط در حد وکالت بلاعزل بوده می خوام بدونم چطور می توانم پس بگیرم مبایعه نامه هم 6دونگ به اسم من هست

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت دلیل بر فروش نمیباشد شما میتوانید دادخواست ابطال مبایعه نامه مادرتونو را ارائه نمایید و با ارائه وکالتنامه تنظیم شده و عدم پرداخت ثمن توسط مادر اثبات نمایید بمادر نفروخته اید البته از باب فروش مال غیر هم میتوانید شکایت نمایید ولی توصیه نمینمایم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نمیباشد
و شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس مطرح نمایید و ..