مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز بدون مجوز

سلام وخسته نباشید بنده خانه پدری دودانگ دودانگ تقسیم کردیم با مادر وبرادرم هر کدام یه واحد ساختیم مال اونا سند داره ولی بنده بعداً بدون مجوز ساختم حالا می خوام ثبت قانونی کنم ومجوز وسند بگیرم آیا امکان داره سند میدن فقط یک دست نوشته دارم که مادرم وبرادرم دو دانگ از کل ساختمان ساخته شده رو به من دادن سپاس

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

پایان کار صورت مجلس تفکیکی مقدمه صدور سند هستش چون بدون مجوز ساختید نمی تونید سند بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما قبل از این که اقدام به ثبت ملک مورد اشاره کنید بایستی تمامی اقدامات مربوط به انحصار وراثت از جمله پرداخت مالیات بر ارث را به انجام برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به پروانه ساخت و پایانکار دارد اگر بدون مجوز ساختید باید جریمه پرداخت کنید تا پایانکار بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع پرونده ساخت غیر ‌ مجاز در ‌کمیسیون بررسی گردد و در صورتی که کمیسیون موافقت نماید باید جریمه ساخت غیر مجاز پرداخت گردد و